ΖΑΝΕΛ

H Ζανέλ, "το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή", η εκπρόσωπος του ελαφρού τραγουδιού στις μέρες μας

Η προσωπική της δισκογραφία παρουσιάζει νέα τραγούδια με τη μουσική ευωδιά και ποιότητα της χρυσής εποχής της Jazz στην Ελλάδα, της δεκαετίας του '50 και του '60.

Η ερμηνεύτρια με τη γαλλική φινέτσα μάς παρουσίασε το πρώτο της τραγούδι σε συνεργασία με τους καταξιωμένους δημιουργούς και παραγωγούς Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη "Η Λαίδη και ο Αλήτης", που κυκλοφορεί από τη Music Row Showcase - Δικτυογραφική. Το τραγούδι, που διαγράφει ήδη τη δική του πορεία στις καρδιές των ακροατών, είναι το πρώτο δείγμα από μια σειρά κυκλοφοριών που έρχονται να μας ταξιδέψουν μουσικά.


Στις ζωντανές της εμφανίσεις, η Ζανέλ έχει συμπαραστάτες τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Βασίλη Δεφίγγο στο σαξόφωνο και το φλάουτο, τον Δημήτρη Νάσσιο στην κιθάρα και τον Λάμπρο Παπανικολάου στο κοντραμπάσο. Σε αυτές τις εμφανίσεις, η Ζανέλ μάς ταξιδεύει στα τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ελαφρού τραγουδιού, από τον Γιάννη Σπάρτακο και τον Γιώργο Μουζάκη μέχρι τον Μίμη Πλέσσα και τον Μάνο Χατζιδάκι, αλλά και στις μεγάλες ερμηνεύτριες που το χαρακτήρισαν, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου κ.ά.

Ζανέλ Αφίσσα.jpg
 

ΖΑΝΕΛ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ

ΖΑΝΕΛ

Η ΛΑΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ

ΖΑΝΕΛ

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΖΑΝΕΛ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ